Telefon: 10 min

Pris: 350 kr (ord pris 395 Kr)

Se lediga tider och boka

Upplever du symptom som kan vara PMS, Förklimakteriet, Klimakteriet, PCOS eller sköldkörtelproblem?

Det här är första steget för dig som vill ta tag i din hälsa och må bra!

Vi vill hjälpa kvinnor att må bra, länge. I ett Inledande samtal får du guidning i vilken hjälp du kan få från oss och hur vi ska lägga upp dina möten så att du kan må bättre. Vi kallar det här mötet STEG 1, och vi rekommenderar det till alla kvinnor!

Här går vi kort igenom din hälsohistorik, ställer frågor om ditt mående och om din menscykel (om du menstruerar). Det ger oss en bra grund kring underliggande orsaker till din hälsa. Därefter planerar vi dina nästa steg hos oss. Vi kan rekommendera hormonell rådgivning, hälsocoaching, näringsterapi, möte med läkare eller gynekolog.

Vi utgår alltid från kvinnohälsa ur ett helhetsperspektiv. Du får guidning kring var som kan vara bäst för just dig att börja, för att i följande steg lägga till fler perspektiv.

Inga blodprover eller förberedelser behövs inför det inledande samtalet.

Har du besvär eller symtom som vi inte kan hjälpa till med på vår klinik hjälper vi till med rekommendationer till annan vårdgivare eller att ta kontakt med din vårdcentral.

OBS! Avbokning ska ske senast 48 timmar innan ditt möte. Uteblivet besök eller sen avbokning debiteras fullt pris oavsett anledning.

Avbokning görs via kontaktformuläret på HERCAREs hemsida.

Se lediga tider och boka