Vår grundare och initiativtagare är Mia Lundin. Mia är leg. sjuksköterska och Nurse Practitioner med specialistutbildning inom gynekologi och obstetrik och har 29 års erfarenhet av kvinnohälsa från USA.

 

Hennes erfarenhet är att Sverige ligger långt efter när det kommer till modern, hälsofrämjande och förebyggande kvinnohälsa. Det vill vi ändra på!

HerCare som är den första kliniken i sitt slag vill erbjuda Sveriges kvinnor en kvinnohälsovård i världsklass.

Med Mia Lundins omfattande erfarenhet och kunskap i ryggen, och genom att hela tiden hålla oss uppdaterade med den senaste forskningen och behandlingsmetoderna inom kvinnohälsa och hormonbehandling kan vi erbjuda våra patienter de allra säkraste och mest effektiva behandlingsprotokollen.

Viktigaste medlemmen i vårt team är DU.

 

Våra vårdgivare har kunskap och kompetens och din individuella behandlingsplan tar ut riktningen och visar vägen. Men det är du som patient som gör det värdefullaste jobbet genom att följa råden och rekommendationerna och genomföra de eventuella kost- och livsstilsförändringar som vi förskrivit dig.

 

Vid ditt första besök hos oss kartlägger vårdgivaren ditt mående, dina symtom och blodmarkörer och föreslår en individuellt anpassad behandlingsplan för dig.

 

Vårt arbetssätt innebär att vi ser dig som patient utifrån ett 360° perspektiv, och din behandlingsplan kan komma att inkludera besök med en eller flera av våra vårdgivare som t.ex. gynekolog, allmänläkare, barnmorska, sjuksköterska, näringsterapeut eller samtalsterapeut.

Utifrån dina individuella behov kommer din behandlingsplan även att inkludera något eller några av följande: bioidentisk hormonersättning, läkemedel, kosttillskott, kostplan, rekommendationer kring sömnhygien, stresshantering, rörelse och andra relevanta och hälsofrämjande livsstilsparametrar.

Vi jobbar i team för att ge dig den bästa vården.

 

Möt vårt team

Klinik, video eller telefon.

 

Vår fina, ljusa klinik ligger i Danderyd ca 15 minuter från Stockholm city. Här tar våra läkare, gynekologer, barnmorskor, sjuksköterskor, näringsterapeuter och samtalsterapeuter emot patienter dagligen mellan måndag-fredag.

 

När du kommer till oss checkar du själv in och betalar i vår incheckningskiosk. Sen är du välkommen att slå dig ner i vårt trivsamma väntrum tillsammans med en kopp te eller kaffe, och invänta din vårdgivare .

Vi erbjuder även möten via video eller telefon. Det här är ett smidigt och tidseffektivt alternativ, särskilt om du bor långväga från Stockholm. Videomöten kan genomföras via mobiltelefon eller surfplatta.

För vissa typer av möten behöver du av naturliga skäl vara på plats på kliniken. Det gäller t.ex. gynekologiska undersökningar.

Våra priser Boka tid