Vår integritetspolicy

Vi på HERCARE är väldigt mån om att ge dig den bästa vård vi kan men vi har också som mål att se till att du som patient alltid är välinformerad om vilken typ av persondata vi behandlar för din räkning. Med anledning av den nya dataskyddsförordningen som trädde i kraft vi uppdaterat vår integritetspolicy och villkor för att på ett tydligt sätt förklara vilka av dina personuppgifter som sparas hos oss och vad personuppgifterna faktiskt används till.

Vi samlar webbläsarkakor och sessionkakor (cookies) för att samla information om aktiviteter. Detta innehåller statistik om ditt besök. Exempel på detta är klick, sidor, innehåll som tittas på. Det samlas även geografisk data, vilken webbläsare som används samt vilken enhetskategori som används för besökare. Detta för att kunna anpassa vårt innehåll och göra din upplevelse bättre. Vi använder som hjälp för detta en tredje part, i detta fall Google Analytics.

Har du frågor angående HerCares behandling av dina personuppgifter, kontakta vårt dataskyddsombud Zeinab Daugaard via e-post zeinab.daugaard@hercare.se