Annika, 58 år

När jag var på min första träff på HerCare gav en barnmorska mig en kort lektion i kroppens kemi. Hon förklarade hur utbrändhet uppkommer och vidmakthålls.

Att så här svart på vitt få se att min kropps endokrina system inte fungerade betydde mycket för mig. Det gjorde det tydligt att det varken hjälper att ”samla ihop sig” och gå vidare, eller att bara vila och vänta. Min åkomma var konkret. 

Efter att testresultatet kommit hände saker ganska fort. En näringsterapeut på HerCare förklarade vad som under min långa period av stress hade hänt i kroppen. Hon förklarade hur man genom att stötta med vissa näringsämnen kan hjälpa kroppen upp på spåret igen. Också förklarade hon varför en livsstilsförändring är grunden för läkning. Med detta, och med en lista med kosttillskott avpassade efter mina behov, fick jag verktyg att ratta mitt liv. 

Jag började äta kosttillskotten och efter tre-fyra veckor kände jag att skeppet vände. Jag blev lugn, och den tidigare ständigt närvarande stressen, oron och ångesten försvann. Det var som att öppna ett fönster på vid gavel och fylla lungorna med frisk luft. Jag fick lätt att fokusera och tankarna var glasklara. Kraften i kroppen återvände, och den mentala energin var tillbaka.  

Successivt har jag återvänt till jobbet. Mina tillskott ger mig en grundstyrka jag kan lita på. Den tydliga genomgången av de olika hormonerna och signalsubstanserna har gjort att jag allt bättre kan läsa av min kropp.

 

Med stort tack till HerCare.

Anonym patient hos HerCare

Sökte för trötthet, stress, PMS, depression och utmattning. Mådde väldigt dåligt och visste inte riktigt vart jag skulle vända mig. Hade nog haft mina problem i minst 6 år.

Hade väldigt svårt att leva ett normalt liv. Blev stressad av minsta lilla sak och fick aldrig vardagen att gå ihop. Var otroligt ledsen hela tiden och kände mig olycklig.

Jag träffade Carina primärt, även lite Mia samt en barnmorska och gynekolog, och hon har nog räddat mitt liv tror jag.

Fick tron tillbaka på att få hjälp på riktigt. Det var så skönt att veta hur seriösa dom var och att dom verkligen förstod allt. Kände mig välkommen och betrodd. Fick mkt verktyg till vardagen och någon att vända mig till.

Idag mår jag mkt bättre men inte helt bra. Blev gravid så ”avbrutit” min ”behandling” tills vidare. Längtar dock väldigt mycket tillbaka.

Aldrig träffat någon som Carina, saknar henne varje dag så himla mkt, och jag är så tacksam vad Mia har startat upp. Det här är så viktigt att det finns idag! Jag är 26 år

Anonym patient hos HerCare

❝ Jag har gått till många olika terapeuter genom åren och fått helt okey hjälp tills den dag då jag till slut träffade Carina Landin på HerCare och förstod vad terapi verkligen kan ge för resultat. Carina ställer inte bara massa frågor och nickar medgivande utan vågar att utmana mig lagom mycket utan att ”gummibandet går av”.

Hon har förmågan att känna in var jag befinner mig, se helheten, fånga kärnan av ”problemet” och varsamt hjälpa mig att hitta nya vägar. Det är en sak att komma till insikt, sedan behövs kraft, mod och förståelse vad jag behöver göra för att komma vidare. Det här lyckas Carina med.

Jag kan inte med ord beskriva den tacksamhet jag känner för henne och det hon har hjälpt mig med. En investering för livet!❝

Anna, 46 år

❝ Jag sökte mig till HerCare för IBS, humörsvängningar och nedstämdhet. Jag kände mig deppig, orolig och hade en bubblig mage. Det här påverkade mitt liv och jag kände låg energi och ingen ork. Jag hade dragits med symtomen i ca två år.

På HerCare träffade jag barnmorskan Mia-Maria och näringsterapeuten Victoria. Jag gillar verkligen HerCares helhetssyn på hälsa för kvinnor! Nu känner jag mig piggare, gladare och medveten om hur jag känner mig i min kropp efter ha ätit olika sorters mat. Clean Reset har givit mig en metod att utforska hur min kropp kan självläka från inflammation. Superintressant. Efter bröd, gluten får jag ofta ont i huvudet – tidigare hade jag ingen aning om det. Nu kan jag undvika det – men också ta en macka ibland… Jag fick hjälp att ta reda på vilken kost som passar mig och jag fick råd om kosttillskott. Kanonviktigt med blodprov också!