För att avboka din tid kontaktar du oss på: info@hercare.se

OBS! Ombokningar som görs mindre än 72 timmar före besöket debiteras 50% av patientpriset och 100% av redan gjorda provtagningar via Aleris.

Så här står det i vårt bekräftelsemejl för nybesök:

För att bättre kunna utvärdera din hälsa inför ditt första besök vill vi gärna att du:

1 . Fyller i ditt hälsoformulär. Vanligtvis finns en länk till det i ditt bekräftelsemejl. Om du inte fått det, mejla oss så skickar vi länk till ditt formulär. Formuläret hamnar då automatiskt i din journal när du sparat.

2. Ta HerCares blodprovsanalys. OBS! Endast om du bokat nybesök med en barnmorska eller en av våra allmänläkare. Vi får dina provsvar inom 3 dagar. Provet är ett fasteprov och måste tas innan kl 10 på morgonen. Om du har regelbunden mens bör det tas dag 3-5 i din menscykel. Om du inte har mens, vilken dag som helst. Ta inte några kosttillskott eller mediciner den morgonen innan provet. I baspanelen ingår 30 olika analyser med flera viktiga parametrar. En remiss har redan skickats elektroniskt till Medilab så du behöver inte boka tid för provtagningen. Priset för panelen är 1350 kr och ingår inte i priset för ditt besök. Vi kommer att fakturera dig för den. Svaren på dina prover hamnar automatiskt i din journal.

Hitta Medilab provtagningsställen i Stockholm och Uppsala här OBS! Ni kan inte gå på de lab där det står “Närlaboratoriet drivs från och med 27/4 av Unilab AB “eftersom e-remisser inte kommer att skickas dit.

Bor du utanför Stockholm eller Uppsala beställer du själv Hälsokontroll XL på Werlabs hemsida. Lägg då till FSH och Östradiol om du har bokat ett PMS, förklimakterie- eller klimakteriebesök. Blodprovet tas dag 3-5 av din mens om du har mens, annars vilken dag som helst.

Provsvaren från Werlabs hamnar inte automatiskt i din journal. Vänligen mejla dina svar i pdf format till info@hercare.se eller ta med dig till ditt besök på HerCare

Hälsningar,

HerCare-teamet

Du kan boka en ledig tid max 2 timmar innan besöket.

OBS! För nybesök krävs att du har tagit ditt blodprov minst 3 dagar i förväg så vi har hunnit få resultatet. Läs mer om hur blodprovstagningen går till nedan.

(Gäller ej besök hos samtalsterapeut och fysioterapeut.)

För att vi ska kunna individanpassa din vård behöver vi få information om vissa blodmarkörer. Proverna bör tas dag 3-5 av din mens och fastande. Om du inte längre har någon mens kan du ta det vilken dag som helst.

Om du bor i Stockholm eller Uppsala:
När du bokar ditt besök skickas en remiss till Medilab. Välj den Medilab provtagningsenhet som passar dig för att få ditt blodprov taget.

Här kan du hitta den som ligger närmast dig:

Provsvaren hamnar automatiskt i din journal hos oss på HerCare.

Om du bor i övriga landet:
Vi hänvisar dig till Werlabs och du behöver själv beställa och betala ditt blodprov på Werlabs hemsida: https://werlabs.se/blodprov/

Välj deras test “Hälsokontroll XL”. Har du bokat besök hos oss gällande förklimakteriet eller klimakteriet behöver du dessutom lägga till ett blodprov för FSH och östradiol. Du hittar det här: https://werlabs.se/blodprov/fsh-ostrogentest/

Här hittar du den provtagningsenhet som är närmast dig: https://werlabs.se/provtagningsstallen/

Observera att provsvaren från Werlabs inte hamnar automatiskt i din journal. Vänligen mejla dina blodprovssvar i pdf format till info@hercare.se innan ditt besök på HerCare.

Du behöver vara 16 år eller äldre.