För att avboka din tid kontaktar du oss på: info@hercare.se

OBS! Ombokningar som görs mindre än 72 timmar före besöket debiteras 50% av patientpriset och 100% av redan gjorda provtagningar via Medilab.

Så här står det i vårt bekräftelsemejl för nybesök:

För att bättre kunna utvärdera din hälsa inför ditt första besök vill vi gärna att du:

1 . Fyller i ditt hälsoformulär (för kort 30 min hormonell rådgivning ber vi inte dig fylla i ett formulär) Vanligtvis finns en länk till det i ditt bekräftelsemejl. Om du inte fått det, mejla oss så skickar vi länk till ditt formulär. Formuläret hamnar då automatiskt i din journal när du sparat.

2. Tar blodprovet “HerCares hälsokontroll för kvinnor”. Detta avser endast ditt första besök på HerCare. Dessa analyser köper du själv på nätet hos Blodkollen eller Medisera. Provsvaren kan ta upp till 3-5 dagar och svaren från dessa labb hamnar inte automatiskt i din journal. Vänligen mejla dina svar i pdf format till info@hercare.se eller ta med dig till ditt besök på HerCare

Hittar du inga provtagningsställen i närheten av dig, ber vi dig kontakta oss på patientkontakt@hercare.se

Det medicinska ansvaret för eventuella onormala provsvar ligger hos dessa labb tills du kommer till oss.

OBS! Provet är ett fasteprov och måste tas innan kl 10 på morgonen. Om du har regelbunden mens bör det tas dag 3-5 i din menscykel. Om du inte har mens, vilken dag som helst. Ta inte några kosttillskott eller mediciner den morgonen innan provet.

På grund av allergier ber er vänligast att inte använda parfym inför besöket.

 

Hälsningar,

HerCare-teamet

Du kan boka en ledig tid max 2 timmar innan besöket.

OBS! För nybesök krävs att du har tagit ditt blodprov minst 10 dagar i förväg så vi har hunnit få resultatet. Läs mer om hur blodprovstagningen går till nedan.

(Gäller ej besök hos samtalsterapeut och fysioterapeut.)

För att vi ska kunna individanpassa din vård behöver vi få information om vissa blodmarkörer. Proverna bör tas dag 3-5 av din mens och fastande. Om du inte längre har någon mens kan du ta det vilken dag som helst. Ta inte några kosttillskott eller mediciner den morgonen innan provet.

Tar blodprovet “HerCares hälsokontroll för kvinnor”. Detta avser endast ditt första besök på HerCare.

Dessa analyser köper du själv på nätet hos Blodkollen eller Medisera. Provsvaren kan ta upp till 10 dagar. Provsvaren från dessa labb hamnar inte automatiskt i din journal. Vänligen mejla dina svar i pdf format till info@hercare.se eller ta med dig till ditt besök på HerCare

Hittar du inga provtagningsställen i närheten av dig, ber vi dig kontakta oss på patientkontakt@hercare.se

Det medicinska ansvaret för eventuella onormala provsvar ligger hos dessa labb tills du kommer till oss.

 

 

Du behöver vara 16 år eller äldre.