Paketpris: 7.495kr

Går att delbetala via Klarna

Boka coachingprogrammet här

Fick du många bra råd och rekommendationer efter din Hormonella rådgivning? Känns det svårt att komma igång på egen hand? Då är det här programmet för dig!

Varje dag hjälper vi kvinnor till att hitta balans i livet, hormonellt, emotionellt och fysiskt. Vi vet hur svårt det kan vara med beteendeförändringar! Välja rätt mat, röra sig mer, säga nej till andra…

Därför erbjuder vi ett 10-veckors coachingprogram.

Programmet är till för dig som redan har gjort en kartläggning hos Hälsocoach eller en Hormonell rådgivning här på Hercare och vill få stöd för att må bättre och hitta din balans långsiktigt.

 

Såhär går programmet till

Målet är att ha ett coachingtillfälle varannan vecka under 10 veckor. Om du behöver anpassa schemat lite så går det bra.

Vi börjar med ett hej- och intro-samtal. Där sätter vi upp mål för programmet: realistiska mål som känns viktiga för dig. Till hjälp har vi din behandlingsplan/hälsokartläggning och tidigare resultat från blodprov.

Under tillfälle 2-4 coachar vi dig, vad har du fokuserat på? Vad har varit lätt och vad har varit svårt? Du får personligt anpassade rekommendationer, finns det några hacks i vardagen du kan lägga till för att skapa förutsättningar för förändring? Hur får du familjen med på tåget? Eller vad du behöver just nu för att må bra. Vi bollar det som känns lite krångligt i vardagen och sätter mål till nästa tillfälle vi ses. Och, kanske viktigast av allt – vi peppar dig de dagar det behövs och firar med dig när du gör framsteg!

Tillfälle 5 är en coachingsession med fokus på att bibehålla dina framsteg. Vi gör en sammanfattning av allt du har gjort, vad du har gjort till vanor, så att du kan bära med dig verktyg som verkligen fungerar för just dig.

Mellan coachingtillfällena har du möjlighet att ställa frågor skriftligt direkt till din Hälsocoach, för att få extra stöttning i vardagen. (Obs! Dessa frågor rör inte medicinering eller behandlingsplan. För det behöver du boka ett annat möte.)

Det här ingår i programmet:

 • Ett uppstartssamtal där vi utifrån din tidigare kartläggning sätter mål och har det första coachingtillfället
 • Coaching, 45 minuter, varannan vecka under 10 veckor
 • Hercare-appen Premium under ett helt år där du får fördjupande kunskap om hormonell hälsa och kan se hur dina symptom förändras över tid
 • Möjlighet att ställa frågor och få tips från din hälsocoach mellan coachingtillfällena
 • HERCARE-appen Premium under 12 månader. I appen kan du logga symptom och se förändringen samt få fördjupande information om hormoner, hormonella faser och hur kost och livsstil stöttar vår hälsa.

 

Programmet passar dig som:

 • Har gjort en Hormonell rådgivning/Hälsocoaching och vill ha hjälp med beteendeförändringar/livsstilsförändringar
 • Har fått många råd och rekommendationer och vill ha stöd att prioritera och implementera dem i vardagen
Paketpris: 7.495 kr (ordinarie pris: 9.068kr)

Går att delbetala via Klarna

 

Våra Hormoncoacher:

 

Maria Sären

Maria Särén

Hälsostrateg och Functional Medicine Practitioner.

 

 

Maria Bonnici Hemström

Leg. sjuksköterska och Funktionsmedicinsk hälsocoach

 

Maria Graflind

Maria Graflind

Leg. sjuksköterska, Näringsterapeut och Hälsocoach

Boka coachingprogrammet här

Villkor

 • 1 introsamtal (telefon 10 min) ingår om du bokar programmet med en Hälsocoach som du inte har träffat innan
 • 5 coachingtillfällen á 45 min via video/telefon ingår
 • Coachingtillfällena genomförs under 6 månader från första mötet. Möten som inte har genomförts under den tiden på grund av att klienten inte bokar in anses förverkade (tillfällen som flyttas på grund av omständigheter på Hercare kan fortsätta brukas).
 • Ombokning ska ske senast 48 timmar innan ditt coachingtillfälle. Uteblivet besök eller sen ombokning debiteras fullt pris oavsett anledning. Avbokning görs via kontaktformuläret.
 • Ångerrätt: Du har ångerrätt fram till 48h innan det första tillfället. Efter att du har haft det första coachingsamtalet gör vi inga återbetalningar.
 • Mail till Hälsocochen ingår under programmet från det första coaching-samtalet till och med att det 5:e samtalet är avslutat. Frågor om beteendeförändringar/livsstil ingår. Frågor om medicinering/ändring av behandlingsplan kräver att du bokar ett separat möte, det ingår inte i programmet.
 • Premium i HERCARE-appen, 12 månader ingår. Aktiveras efter första coachingsamtalet har bokats och gäller 12 månader från aktivering, oavsett när mötena äger rum.