På kliniken: 45 min

Pris: 2995 kr

Se lediga tider och boka på kliniken

Vi på HerCare vill hjälpa kvinnor i Sverige att leva friska, länge. Därför erbjuder vi hälsokontroll med målet att förebygga framtida sjukdom.

Med hjälp av forskning har man kunnat fastställa att de flesta kroniska sjukdomar vi drabbas av idag beror på vår livsstil. Hur vi lever våra liv i form av vad vi äter, hur mycket vi rör på oss, och vår hormonella status. Om vi tar reda på vad vi har för förutsättningar så kan vi också göra aktiva val som optimerar våra chanser att leva ett långt och friskt liv.

Hälsokontroll UTÖKAD är en mer omfattande hälsokontroll med ett fysiskt besök där vi utöver prover även mäter din kroppssammansättning med hjälp av InBody-analys. Du får full koll på din fördelning av muskler, vätska, fett inklusive det viktiga viscerala fettet. Att ha en hög andel visceralt fett ger en ökad risk för livstilsrelaterade sjukdomar. Vi går tillsammans igenom dina provsvar, frågor du har kring din hälsa samt råd kring livsstil, kost, stress, återhämtning och eventuella tillskott. Det här mötet kräver färre förberedelser från din sida än BAS-varianten.

Efter besöket får du med dig din hälsoplan med råd och åtgärder kring bland annat träning, kosthållning, återhämtning, sömn och eventuella kosttillskott. Du kan också vid behov få rekommendationer på ytterligare utredning eller uppföljning beroende på dina individuella behov, med t ex. sjuksköterska, läkare, näringsterapeut, hälsocoach eller gynekolog. Så att vi kan hjälpa dig att må bra, både nu och i framtiden!

Du träffar Maria Bonnici Hemström, leg. sjuksköterska.

Förberedelser inför besöket:

  • Du tar ett blodprov på ett av våra provtagningsställen. Läs mer om blodprovet i din bokningsbekräftelse.

  • Vi skickar ett hälsoformulär som du fyller i inför besöket

Efter besöket

Efter besöket får du med dig din hälsoplan med råd och rekommendationer. Om du vill kan vi också rekommendera uppföljning med t ex. sjuksköterska, läkare, näringsterapeut, hormoncoach eller gynekolog.

Pris: 2995 kr, pris för blodprover tillkommer*

Möte på vår klinik: 45 min

Se lediga tider och boka på kliniken

*OBS! Kostnad för blodprover tillkommer. Lokala prisavvikelser kan förekomma, då dessa görs av tredje part.

Avbokning ska ske senast 48 timmar innan ditt möte. Uteblivet besök eller sen avbokning debiteras fullt pris oavsett anledning. Avbokning görs via kontaktformuläret på HERCARE:s hemsida.