Är dina hormoner i balans?

 

Vill du:

  • Ta reda på vad de underliggande orsakerna kan vara till att just du mår som du mår
  • Få rekommendationer och råd baserade på dina individuella symptom 
  • Spåra dina symptom och mens för att se hur du mår under olika delar av din menscykel

 

Klicka på symbolerna nedan för att ladda ner HERCARE-appen.

HERCARE appen

 

Vi ser till de underliggande orsakerna och behandlar inte bara symptomen.

 

HERCARE är en modern kvinnoklinik som är specialister på kvinnohälsa. Vi erbjuder vård i form av allmänmedicin, gynekologi, hormonersättning och även kostrådgivning, stresshantering och samtalsterapi.

 

Vi har en helhetssyn på din hälsa och tittar alltid på de underliggande orsakerna till varför du mår som du mår. Ditt hormonella system fungerar nämligen allra bäst när du känner dig lugn, trygg, håller igång lagom mycket, sover gott och tillför din kropp den näring den behöver för att kunna tillverka dina hormoner.

Många kvinnor som söker hjälp hos oss har mått dåligt länge. En del har sökt hjälp i allmänna vården utan resultat och en del har fått höra att ”det är så det är att vara kvinna”.

Vi ser HELA dig. Tillsammans tar vi reda på varför just du mår som du mår, och ser till att göra en plan anpassad efter dig. Du har rätt att må bra

”Det kan låta klyschigt men den hjälp jag har fått hos HERCARE har varit livsavgörande för mig”

/Sara, 51 år

Så säger våra patienter

Klinik, video eller telefon.

 

Vår fina, ljusa klinik ligger i Danderyd ca 15 minuter från Stockholm city. Här tar våra läkare, gynekologer, barnmorskor, sjuksköterskor, näringsterapeuter och samtalsterapeuter emot patienter dagligen mellan måndag-fredag.

 

När du kommer till oss checkar du själv in och betalar i vår incheckningskiosk. Sen är du välkommen att slå dig ner i vårt trivsamma väntrum tillsammans med en kopp te eller kaffe, och invänta din vårdgivare .

Vi erbjuder även möten via video eller telefon. Det här är ett smidigt och tidseffektivt alternativ, särskilt om du bor långväga från Stockholm. Videomöten kan genomföras via mobiltelefon, surfplatta eller dator.

För vissa typer av möten behöver du av naturliga skäl vara på plats på kliniken. Det gäller t.ex. gynekologiska undersökningar.

Våra priser Boka tid

 

Upptäck våra kosttillskott speciellt anpassade för kvinnor

Till shoppen

Sjukvårdsförsäkring

 

HERCARE har avtal med Länsförsäkringar, Trygg Hansa och Protector. Har du sjukvårdsförsäkring via dem är det försäkringsbolaget som bokar ditt besök hos någon av våra vårdgivare.