Sharing-Grupp HerCare

Hormonresan: från förklimakteriet till klimakteriet

Den här gruppen är för dig som känner ett behov av att dela dina upplevelser och erfarenheter med andra kvinnor i liknande situation. Förklimakteriet/klimakteriet kan vara en tuff period i livet, och många kvinnor känner sig överväldigade av känslor av oro, skam, låg energi och brist på lust och livsglädje. Det är vanligt att känna sig ensam i sin upplevelse.

Vi tror att det finns en enorm kraft att hämta från mötet med andra kvinnor. Många längtar efter att under trygga former få dela och prata om det som känns tufft och många gånger förvirrande.

I vår sharing-grupp träffas 12 kvinnor under tre tisdagskvällar för att under lyhörd och erfaren ledning av HerCares barnmorska Eva Elmström och samtalsterapeut Carina Landin prata och dela erfarenheter kring ämnen som berör oss kvinnor i förklimakteriet och klimakteriet. Samtalsämnen är bl.a. stress och återhämtning, humörsvängningar, lust och intimitet och känslan av att inte riktigt känna igen sig själv. Sharing är läkande och gruppens dynamik kommer leda kvällarna. Vårt förhållningssätt och ledord är kärleksfullt självomhändertagande.

Varmt välkommen!

Plats: HerCare, Brovägen 1, Stocksund.

Se här för vägbeskrivning

Datum: tisdagar den 7, 14, 21 maj
Tid: 18.00 – 19.30.
Pris: 750 kr för alla tre tillfällen.

Vi bjuder på kaffe/te, frukt och nötter.

Begränsat antal platser, först till kvarn!

Anmäl och betala nedan: