Så går det till:


STEG 1

Hos oss börjar din resa med en Inledande rådgivning. Vi får en övergripande bild av ditt hälsoläge och behov, för att kunna rekommendera rätt vård framåt.

BLODPROV
Inför STEG 2 går du till ett av våra samarbetslabb och tar blodprov.

STEG 2
Under ditt besök kartlägger vi din hälsostatus och dina behov. Tillsammans utvecklar vi en plan som innehåller konkreta rekommendationer men kan även innebära ytterligare besök med exempelvis gynekolog eller näringsterapeut.

 

*Blodprover för PCOS tas efter STEG 2 och innan ett samtal med hälsocoach.

Klinik, video eller telefon.

 

Vår fina, ljusa klinik ligger i Danderyd ca 15 minuter från Stockholm city. Här tar våra läkare, gynekologer, barnmorskor, sjuksköterskor och näringsterapeuter emot.

 

När du kommer till oss checkar du själv in och betalar i vår incheckningskiosk. Sen är du välkommen att slå dig ner i vårt trivsamma väntrum med en kopp te eller kaffe, och invänta din vårdgivare .

Vi erbjuder även möten via video eller telefon. Det här är ett smidigt och tidseffektivt alternativ, särskilt om du bor långväga från Stockholm. Videomöten genomföras via vår app.

För vissa typer av möten behöver du av naturliga skäl vara på plats på kliniken. Det gäller t.ex. gynekologiska undersökningar.

Boka tid

 

Viktigaste medlemmen i vårt team är DU.

 

Våra vårdgivare har kunskap och kompetens och din individuella behandlingsplan tar ut riktningen och visar vägen. Men det är du som patient som gör det värdefullaste jobbet genom att följa råden och rekommendationerna och genomföra de eventuella kost- och livsstilsförändringar som vi förskrivit dig.