Boka tid

Du bokar en tid som passar dig via vår hemsida. Du väljer om du vill komma till vår klinik i Stockholm eller om du vill genomföra ditt möte per video eller telefon. Om du väljer videomöte behöver du ladda ner vår app till din mobiltelefon eller surfplatta. Du kommer att få instruktioner för hur du gör detta. För vissa besök (t.ex. gynekologisk undersökning) är det inte möjligt att välja video/telefon.

Fyll i ditt hälsoformulär

En bokningsbekräftelse skickas till din mejladress. I mejlet finns även ett hälsoformulär som vi ber dig fylla i inför ditt besök så att din vårdgivare kan förbereda sig att ta emot dig på bästa sätt.

Lämna blodprov

VIKTIGT! Provet bör tas dag 3-5 av din menscykel eller närsomhelst om du inte har mens. Det tar ca fyra dagar för oss att få provsvaren. För att vi ska kunna individanpassa din vård behöver vi kartlägga din hälsostatus bla genom ett blodprov. När du bokar ditt besök skickas en remiss till Medilab. Om du bor i Stockholm väljer du den Madilab provtagningsenhet som passar dig. För övriga landet hänvisar vi dig till motsvarande Werlabs panel och provtagningsenhet.

Genomför ditt möte

Din vårdgivare kartlägger ditt mående, dina symptom och provsvar och föreslår en individuellt anpassad behandlingsplan för dig. Vår approach innebär att vi ser patienten utifrån ett 360° perspektiv, och din behandlingsplan kommer sannolikt inkludera besök med andra vårdgivare t.ex. gynekolog, läkare eller näringsterapeut. Behandlingsplanen kan också komma att inkludera läkemedel, kosttillskott, samtalsterapi, råd kring sömn och stresshantering m.m. beroende på vilka behov vi ser.

Steg för steg mot hormonell hälsa

Du genomför din behandlingsplan med din vårdgivares rekommendationer och eventuella möten med andra vårdgivare steg för steg i en takt som känns rimlig för dig. Vissa åkommor går snabbare att åtgärda, medan andra tar lite mer tid. Vi vill kunna finnas med dig för kontinuerligt stöd utifrån dina behov. Därför finns, utöver de vanliga mötestiderna, även 15-minuters telefonmöten att boka för dig som är inskriven patient hos oss.