Du bokar ditt besök här på vår hemsida och väljer den typ av besök som stämmer bäst överens med dina behov. När du bokat ditt besök får du ett bekräftelsemejl med länk till ett hälsoformulär och information om erforderlig provtagning.

När du bokat ditt besök kommer du att bli rekommenderad att ta ett blodprov. Har du mens tas det på dag 3-5 av mensen. Du får välja mellan en mindre eller större panel. En lista på de olika analyserna finns i menyn ovan.

Vid hormonella besvär träffar du först en sjuksköterska eller barnmorska. Under ditt besök kartlägger din vårdgivare din hälsostatus och dina behov baserat på ditt hälsoformulär, dina provsvar och ditt mående. Besök 2 är ofta med en näringsterapeut.

Söker du för andra medicinska besvär, även hypotyreos, så bokar du tid direkt med en av våra läkare. Under ditt besök kartlägger din vårdgivare din hälsostatus och dina behov baserat på ditt hälsoformulär, dina provsvar och ditt mående.

Tillsammans utvecklar vi en behandlingsplan som kan inkludera ytterligare besök i form av: Gynekologisk undersökning och hormonförskrivning. Möte med näringsterapeut för ett skräddarsytt kost- och livsstilsprogram program som adresserar just dina behov. Samtal med en samtalsterapeut som ger dig stöd och se över stressen i ditt liv och dess påverkan på din hälsa.