Kvinnokliniken HerCare erbjuder kostnadsfri hormonell rådgivning till kvinnor inom vården som aktivt arbetar med att ta hand om virusdrabbade. Vi vill bidra på det sätt som vi kan allra bäst; god kvinnohälsa ur ett helhetsperspektiv. I dessa utmanande tider med hög stressnivå riskerar den hormonella hälsan att påverkas negativt. Vi vill med detta ideella initiativ stötta våra medsystrar inom vården att både förebygga ohälsa och främja hormonell balans så att de kan fortsätta sitt viktiga arbete. 

Under dessa svåra tider gör många inom vården en heroisk insats och tar med risk för sitt eget välmående hand om alla drabbade medmänniskor. Vi är så tacksamma för allt ni gör! Nu erbjuder vi oss att ta hand om er. 

Vi på HerCare vill hjälpa till och bidra på det sätt som vi kan allra bäst och stötta våra medsystrar inom vården genom att erbjuda hormonell rådgivning. Detta för att både förebygga ohälsa och främja hormonell balans så att de kan fortsätta sitt viktiga arbete. 

Är du en av de hjältar som aktivt arbetar med att ta hand om de virusdrabbade? Vi erbjuder dig som arbetar som undersköterska, sjuksköterska eller läkare kostnadsfri hormonell rådgivning via videomöte. 

Ring oss redan idag på 08-12157270 och boka in dig, eller tipsa din väninna så hon kan boka in sig. 

”Vi vill bidra och stötta hjältar inom vården och hoppas kunna hjälpa så många som möjligt genom vår spetskompetens inom hormonell rådgivning. Jag är stolt över att vår fantastiska personal deltar i detta ideella initiativ och att vi kan hjälpa ännu fler kvinnor till ett ökat välmående i denna turbulenta tid.” säger Zeinab Daugaard, VD, HerCare.

Kontakt: Zeinab Daugaard, VD, HerCare. 070-493 58 87, zeinab.daugaard@hercare.se

Zeinab Daugaard, VD, HerCare. Fotograf: Stella Cocozza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HerCare är en modern kvinnoklinik med spetskompetens inom kvinnohälsa. Vi hjälper kvinnor med hormonella obalanser såsom PMS samt förklimakterie- och klimakteriebesvär. Vi sätter fokus på kvinnors välmående i Sverige.