Äntligen!

Nu öppnar vi HerCare i Sverige!

Hos oss får du träffa ett välutbildat team bestående av läkare, barnmorskor, näringsterapeuter och samtalsterapeuter som tillsammans behandlar och vägleder dig som lider av hormonella och/eller gynekologiska besvär, långvarig stress och utmattning.

Jag kommer själv inte att ta emot patienter, utan kommer att guida och handleda alla personalkategorier kontinuerligt.

Vår vision är att hjälpa kvinnor i Sverige att leva friska och länge. Vår mission är att vara en tongivande aktör som tar kvinnors hälsa på allvar, sett ur ett helhetsperspektiv.

Läs mer om hur du blir patient och vad som händer när du kommer till oss här.

Nu förbättrar vi kvinnovården i Sverige – och sänker ohälsotalen! Alla har rätt att må så bra de någonsin kan, och leva friska, länge!

Mia Lundin är Leg. Sjuksköterska och Nurse Practitioner inom gynekologi och obstetrik, utbildad i Sverige och på Harbor UCLA, USA. Mia har varit verksam i 29 år inom behandling av hormonella rubbningar som PMS, förlossningsdepression, övergångsbesvär och klimakteriebesvär. Hon har även gedigen kunskap om vilken effekt hormonella fluktuationer har på hjärnans biokemi.

2005 grundade Mia kliniken The Center for Hormonal & Nutritional Balance Inc. i Santa Barbara, Kalifornien som hon drev i 17 år. Genom sina böcker ”Kaos i kvinnohjärnan” och ”Mat för hormonell balans” har Mia fått en stor publik bland svenska kvinnor. Många av dessa har uttryckt önskemål om att kunna få tillgång till motsvarande vård i Sverige.

Mia vill nu bidra till en förändrad syn på vård till kvinnor i Sverige genom att introducera det arbetssätt som hennes klinik i USA har tillämpat med stor framgång.