Vill du bli en del av HERCARE? Nu söker vi en E-commerce Assistent som vill vara med på en spännande resa inom digitalisering och kvinnohälsa!

OM TJÄNSTEN
Nu söker HERCARE en E-commerce Assistent. I rollen kommer du arbeta i en assisterande roll med vår webbshop. Tjänsten är en tillsvidareanställning men inleds med en provanställning om 6 månader och du rapporterar till vår E-commerce Manager tillika Marknadschef.

ANSVARSOMRÅDEN
I rollen som E-commerce Assistent kommer du arbeta med HERCAREs e-handel HERHEALTH som saluför kosttillskott specifikt utvalda för kvinnor. Du är ansvarig för att säkerställa en hög tillgänglighet av HERHEALTH sortiment i shoppen samt ha ett koordinerande ansvar gällande tredjeparts leverantörer och övriga intressenter. Du kommer att leda projekt inom ramen för webbshoppen och se till så att vi alltid är på topp. Ansvar i tjänsten är:

* Säkerställer produktinformation och bildmaterial
* Assistera E-commerce Manager
* Ansvara för att implementera och följa upp strategier och initiativ
* Mäta, smala in och analysera data för att optimera och vidareutveckla webbshoppen
* Tillsammans med E-commerce Manager se över webbshopens format och funktioner för att maximera tydlighet och enkel navigering för kunderna
* Arbeta för att maximera konvertering och försäljning i webbshoppen
* Omvärldsbevakning inom E-Commerce och konkurrent/trendanalys
* Tillsammans med E-commerce Manager planera och genomföra säljdrivande aktiviteter och lanseringar.

VEM ÄR DU?
Du är en driven teamplayer som brinner för digital kommunikation och som trivs i snabbväxande bolag där det ofta är full fart. Du är intresserad av hälsa, välmående och FemTech. Vi söker dig som har hög kommunikativ förmåga, är organiserad, administrativ och trivs med att arbeta i en tillväxtmiljö. Rollen kräver fokus på planering samt effektivitet och leverans. Hög energi, lösningsorienterad och entusiastisk inställning passar bra in i teamet! Du ser till att få saker i mål och du ger dig inte trots utmaningar längst vägen. I rollen ingår mycket kontakt med kunder, leverantörer, samarbetspartners och du rapporterar till E-commerce Manager.

KVALIFIKATIONER
Högskoleexamen eller yrkesutbildning inom E-commerce eller liknande. Gärna praktisk erfarenhet av E-commerce och digitala kanaler. Erfarenhet av marknadsföring och primärt sociala medier är extra meriterande. Erfarenhet av digital annonsering som sökordsoptimering, sökordsmarknadsföring, innehållsmarknadsföring, retargeting och programmatic-annonsering.
Kunskaper i Presta Shop, Google Analytics, Google Ads, och WordPress samt tidigare erfarenhet av digitalt medieköp är också ett plus.
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
Intresse för hälsa och välmående.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
Ansök genom att skicka CV och personligt brev till E-commerce Manager Sofia Borgblad sofia.borgblad@hercare.se Märk ansökan med E-commerce Assistent.

Rekrytering sker löpande så vänta inte – välkommen med din ansökan!