hercare logo
Hormonell rådgivning med sjuksköterska  STOR


Detta är ett mer omfattande möte med blodprovstagning innan ditt möte, och är för dig som är intresserad av en utvärdering av din hormonella hälsa, ditt mående, din livsstil och tarmhälsa, varför du mår som du mår och vad vi kan rekommendera för att du ska må bättre.

OBS! Söker du för PCOS finns det en specifik bokning för dig.

SÅHÄR GÅR DET TILL:
– Du fyller i en omfattande hälsodeklaration gällande din livsstil, stressfaktorer, tarmhälsa, sköldkörtel och kosthållning.
– Du tar ett blodprov (29 markörer) hos någon av våra samarbetslabb (Mer info om detta längre ner!)
– En läkare utvärderar resultatet av dina provsvar och belyser eventuella avvikelser.
– Du träffar en HERCARE-specialist som ställer kompletterande frågor och går igenom dina provsvar, din hormonella status och ger dig rekommendationer för hur du ska må bättre.
– Visar det sig att du är i klimakteriet och behöver östrogen/progesteron förskrivet kommer våra sjuksköterskor rekommendera ytterligare ett möte med en av våra gynekologer för utvärdering och gynekologisk undersökning.
– Ibland kommer vi också att rekommendera ett möte med en näringsterapeut för ett skräddarsytt kost- och livsstilsprogram, eller samtal med en samtalsterapeut för stöd.

Hinner du ta dina prover innan ditt bokade möte?
För vi ska få ett komplett underlag behöver vi ha dina provsvar tillhanda innan ditt möte med oss. Blodprovet ska tas dag 3-5 av din mens. Har du ingen mens tar du provet vilken dag som helst. Du får mer detaljerad information i ett mejl efter att du bokat.

Mötet tar ca 45 min

Tillkommer:
– Faktureringsavgift på 50 kr
– Pris för blodprover: ca 1115 kr*
* lokala prisavvikelser kan förekomma

Boka klinikbesök Boka videobesök