Vår kvalitetssäkring

Vår filosofi

Vi på HerCare är måna om att du ska känna dig trygg och omhändertagen när du kliver innanför dörren på vår klinik. Minst lika viktigt är det att du blir välinformerad och får svar på dina frågor.

Därför får du alltid träffa erfaren personal. Vi går tillsammans igenom förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka steg som är lämpliga för just dig. Allt för att du ska må bättre.

Om Mia Lundin, vår grundare

I mer än 27 år har Mia behandlat kvinnor i USA med hormonella rubbningar, PMS, förlossningsdepression och klimakteriebesvär. Mia är föreläsare, författare och sjuksköterska/nurse practitioner.

 

Din säkerhet och komfort

På vår klinik arbetar erfarna specialistkompetenta läkare, barnmorskor och sjuksköterskor. Hos oss är samtliga läkare medlemmar i Svenska Läkarförbundet och barnmorskor/sjuksköterskor medlemmar i Vårdförbundet.

 

Kvalitet

Vi är mån om våra kundrelationer. Alla synpunkter, bra som dåliga kommer att beaktas. Ärenden undersöks av berörda personer i transparens med ledningen. Vi är i dagsläge inte med i något kvalitetsregister. Planen är att bedriva forskning på våra metoder och resultat.

 

Arbetsmetodik

Våra barnmorskor/sköterskor har lång erfarenhet både från offentlig och privat vård, och deltar regelbundet i vidareutbildningar inom sina respektive specialområden. Vi säkerställer att kontinuerligt inventera och genomföra vidareutbildningar efter behov.

Vi arbetar i team som regelbundet konfererar.

Vi arbetar utifrån en modell där patienten har ett väldefinierat och utprövat flöde för att säkerställa vår holistiska inriktning.

Detta genomförs med tydliga riktlinjer, avvikelserapportering och uppföljning.

Information om hur vi behandlar personuppgifter hittar du här.