Är du inte riktigt säker på vad just din kropp behöver?

Våra näringsterapeuter på HerCare kan hjälpa dig!

 

Du vet naturligtvis att det är viktigt att äta hälsosam mat. Det du äter påverkar ditt humör, din hormonproduktion, hjärnans funktion och givetvis ditt välmående och hälsa i stort. Om din kost inte innehåller de rätta näringsämnena fungerar din kropp inte helt optimalt – för den har ju inte råmaterialet att göra det. I förenklad form är det faktiskt så enkelt.

Bäst är givetvis att få den näring vi behöver direkt från kosten. Riktig mat, helt enkelt! Men ibland måste vissa kosttillskott läggas till. Eftersom den mat vi äter i dag inte är så näringstät som man skulle önska på grund av till exempel utarmade jordar och sönderprocessade råvaror, får vi inte alltid i oss alla de näringsämnen vi så väl behöver. Samtidigt kan vissa faktorer öka behovet av vissa näringsämnen, t.ex. stress, p-piller, vissa mediciner, alkohol, vegetarisk och vegansk kost (som kan innehålla för lite av bl.a. vissa aminosyror, järn, zink och B12 om man inte är noggrann). Att äta rätt och hälsosamt kräver ju också sin lilla planering, vilket vissa dagar är lättare sagt än gjort!

För att på bästa sätt kunna utvärdera dina individuella näringsmässiga behov rekommenderar vi att du tar ett blodprov och bokar en konsultation med av våra näringsterapeuter på HerCare.

Varmt välkommen till oss!

Boka tid med en näringsterapeut

köp ditt blodprov hos Blodkollen

Svaret på blodprovet kan du mejla till patientkontakt@hercare.se eller posta till oss. Vi vill gärna ta en titt på dina provsvar innan ditt bokade möte.