Inför ditt videomöte förbereder du dig så här:

Vänligen hämta den SENASTE versionen av HerCare appen i App Store eller Google Play i din mobil.

  1. Logga in med Mobilt Bank-ID
  2. Gå till möten längst ner på appen.
  3. OBS! För att videomötet ska fungera är det viktigt att du tillåter kamera och mikrofon första gången du använder appen
  4. Invänta din vårdgivare

Har du frågor angående din bokning, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret på hemsidan

Varmt välkommen!

app store logo  google play logo

 

 

Om det skulle uppstå en försening på några minuter, vänligen dröj kvar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inför ditt bokade telefonmöte inväntar du att din vårdgivare ringer upp dig på det nummer som du angav när du bokade. Ibland kan en en försening på 5-10 min inträffa.

Telefonmötet faktureras i efterhand. En faktureringsavgift på 50 kr tillkommer.

På HerCare erbjuder vi videobesök i största möjliga utsträckning. Tyvärr så är det inte möjligt gällande gynekologiska besök eftersom det där krävs en gynekologisk undersökning och ultraljud innan våra gynekologer förskriver hormoner.

Vi får ofta frågan om våra gynekologer kan förskriva utan att utföra undersökning om man gjort en gynekologisk undersökning hos gynekolog på annan ort/mottagning. Tyvärr är det inte möjligt eftersom den förskrivande gynekologen blir ansvarig för din hälsa och måste enligt lagar och förordningar själv ha gjort undersökningen för att utesluta kontraindikationer till hormonell behandling.

Vi rekommenderar att du först bokar tid med en av våra barnmorskor som kartlägger dina behov. Läs också frågan: ”Varför behöver jag träffa en barnmorska”?