När du kommer till oss klickar du på en länk i sms du fått av oss att du anlänt och betalar för ditt besök. Slå dig sedan ner i vårt trivsamma väntrum tillsammans med en kopp te eller kaffe, och invänta att din vårdgivare kommer och möter dig.

Vår fina, ljusa klinik ligger i Danderyd ca 15 minuter från Stockholm city. Adressen är Brovägen 1, 182 76 Stocksund. Vi finns i ett vitt hus, på femte våningen och det finns hiss.

Närmaste tunnelbanestation är Danderyds sjukhus som finns på röda linjen. Från tunnelbanestationen tar det ca 8-10 minuter att gå.

Utanför vår byggnad finns ett begränsat antal parkeringsplatser.

Vårt mål är att säkerställa att du som patient alltid är välinformerad om vilken typ av persondata vi behandlar för din räkning. Med anledning av den nya dataskyddsförordningen som trädde i kraft i maj 2018 har vi uppdaterat vår integritetspolicy för att på ett tydligt sätt förklara vilka av dina personuppgifter som sparas hos oss och vad personuppgifterna faktiskt används till.

Har du frågor angående HerCares behandling av dina personuppgifter, kontakta vårt dataskyddsombud via e-post hercare@happydpo.se

Vår integritetspolicy

HerCares journalsystem är slutet och delas inte med andra vårdgivare.

Här hittar du den

Du kan nu också spåra dina symptom digitalt via vår app.