När du kommer till kliniken checkar du in i vår incheckningskiosk och får där alternativet att betala med kort eller faktura. Väljer man faktura tillkommer en faktureringsavgift på 50 kr och betalvillkoret är 10 dagar.
Telefon -och videobesök faktureras i efterhand med en fakturaavgift på 50 kr.
Vi erbjuder även ett delbetalningsalternativ via Klarna, ange då detta alternativ vid bokningstillfället (i samma ruta som för ”sökorsak”).
NOTERA att Klarna gör en kreditbedömning i realtid som avgör om du kan delbetala och vi har en gräns på 1500 kr för att du ska kunna delbetala.

HerCare är en privat klinik och vården hos oss omfattas inte av offentlig ersättning. Det innebär att dina besök, blodprov och andra tester inte bekostas av skattemedel som det gör när du t.ex. besöker läkaren på vårdcentralen. 

Vi skulle gärna vilja kunna erbjuda HerCares vård med subventioner, vilket skulle betyda att du bara skulle betala några hundralappar och att resten betalas av skattebetalarna via landstinget. Idag kan vi tyvärr inte göra det eftersom befintliga ersättningar endast möjliggör korta besök på 15 min. Vår starka övertygelse är dock att längre möten är helt nödvändiga för att kunna leverera vård av högsta kvalité och med tydliga resultat. Våra ordinarie mötestider är därför mellan 45-60 minuter långa.

Vi arbetar dock på att även HerCares vård i framtiden ska bli landstingsfinansierad. Förhoppningsvis kommer man även inom en snar framtid att kunna använda sin sjukvårdsförsäkring hos oss.

Se prislista