Om du bokar via HERCARE appen betalar du i den.
När du kommer till kliniken checkar du in i vår incheckningskiosk och får där alternativet att betala med kort eller faktura.
Telefon -och videobesök faktureras i efterhand.
Vi erbjuder även ett delbetalningsalternativ via Klarna, ange då detta alternativ vid bokningstillfället (i samma ruta som för ”sökorsak”).
NOTERA att Klarna gör en kreditbedömning i realtid som avgör om du kan delbetala och vi har en gräns på 1500 kr för att du ska kunna delbetala.

HerCare är en privat klinik och vården hos oss omfattas inte av offentlig ersättning. Det innebär att dina besök, blodprov och andra tester inte bekostas av skattemedel som det gör när du t.ex. besöker läkaren på vårdcentralen. 

Vi arbetar dock på att även HerCares vård i framtiden ska bli regions-finansierad.

Vi förbehåller oss rätten att justera priser och reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från samarbetsparters och lönesättning, feltryck i prislista samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information.

Sjukvårdsförsäkringar

HERCARE har avtal med Länsförsäkringar, Trygg-Hansa och Protector. Har du sjukvårdsförsäkring via dem är det försäkringsbolaget som bokar ditt besök hos någon av våra vårdgivare.