Video: 30 min

Pris: 1995 kr

Se lediga tider och boka video

Vi på HerCare vill hjälpa kvinnor i Sverige att leva friska, länge. Därför erbjuder vi hälsokontroll med målet att förebygga framtida sjukdom.

Med hjälp av forskning har man kunnat fastställa att de flesta kroniska sjukdomar vi drabbas av idag beror på vår livsstil. Hur vi lever våra liv i form av vad vi äter, hur mycket vi rör på oss, och vår hormonella status. Om vi tar reda på vad vi har för förutsättningar så kan vi också göra aktiva val som optimerar våra chanser att leva ett långt och friskt liv.

Hälsokontroll BAS är en grundläggande hälsokontroll via video, för dig som vill “kolla läget” på din hälsa. Här får du vägledning i hur du kan må bra länge och hur du själv kan arbeta förebyggande för bland annat diabetes, hjärt-kärlsjukdom och förhöjt blodtryck.

Du träffar Maria Bonnici Hemström, leg. sjuksköterska.

Förberedelser inför besöket:

  • Vikt och midjemått tar du själv inför ditt besök
  • Blodtrycket tar du på ditt närmaste apotek eller vårdcentral.
  • Du tar ett blodprov på ett av våra provtagningsställen. Läs mer om blodprovet i din bokningsbekräftelse.
  • Vi skickar ett hälsoformulär som du fyller i inför besöket

Efter besöket

Efter besöket får du med dig din hälsoplan med råd och rekommendationer. Om du vill kan vi också rekommendera uppföljning med t ex. sjuksköterska, läkare, näringsterapeut, hormoncoach eller gynekolog.

Pris: 1995 kr, pris för blodprover tillkommer*

Video: 30 min

Se lediga tider och boka video

*OBS! Kostnad för blodprover tillkommer. Lokala prisavvikelser kan förekomma, då dessa görs av tredje part.

Avbokning ska ske senast 48 timmar innan ditt möte. Uteblivet besök eller sen avbokning debiteras fullt pris oavsett anledning. Avbokning görs via kontaktformuläret på HERCARE:s hemsida.