Vill du bli en del av HERCARE teamet?  Nu söker vi en allmänläkare, sjuksköterskor, barnmorskor och näringsterapeuter.

Om oss:  

HERCARE är en modern klinik specialiserad på kvinnohälsa. Vårt team idag består av allmänläkare, gynekologer, sjuksköterskor, barnmorskor, näringsterapeuter och samtalsterapeuter. Vi har hittills tagit emot närmare 8 000 kvinnor sedan vi öppnade kliniken. Vi sätter alltid patienten i fokus och tror på helhetssyn för bästa möjliga vård. Vi hjälper kvinnor att må bra.

Om tjänsterna:  

Tjänsterna är på 50-100% med tillträde i januari-februari 2022 . På HERCARE kommer du att ingå i ett team med andra vårdgivare med möjlighet till både klinik och digitala möten med patienter. Vi brinner för att hjälpa kvinnor till ett bra välmående och har fokus på hållbara vårdlösningar med patienten i fokus.

Vem är du?

Du kan arbeta både självständigt och fungerar väl i ett team. Du är flexibel, lyhörd och du bemöter patienterna på ett professionellt sätt med värme och empati.  Du har lång erfarenhet från patientmöten och rådgivande samtal då det utgör en stor del av tjänsten. Du brinner för att hjälpa kvinnor att må bra och har erfarenhet av att använda digitala tjänster.

Kontakt och ansökan.

Ansök snarast då urval sker löpande. Ansök genom att skicka in ditt CV och personligt brev till Verksamhetschef titti.hallberg@hercare.se

Märk ansökan med: Jobbansökan och den profession du har.