Vi på HerCare söker två leg. sjuksköterskor

HerCare är en modern, privat kvinnoklinik med spjutspetskompetens inom kvinnohälsa. Vi vill erbjuda Sveriges kvinnor en kvinnohälsovård i världsklass. Vår grundare är Mia Lundin, författare, utbildare och leg. sjuksköterska och Nurse Practitioner med specialistutbildning inom gynekologi och obstetrik med 29 års erfarenhet av kvinnohälsa från USA.

På HerCare står patienten i centrum och vårt mål är att varje kvinna ska känna sig sedd, lyssnad till och bemött med värme och hög professionalitet.

På HerCare kommer du att ingå i ett team med allmänläkare, gynekologer, barnmorskor, närings- och samtalsterapeuter. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete, vilket leder till bättre vård av patienten och ett utvecklande, inspirerande och trivsamt arbetsklimat. Du ges ett stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker nu två leg. sjuksköterskor. Tjänsterna är på 50-100% (vi är flexibla) med tillträde efter överenskommelse. Tidigare erfarenhet från öppenvården, god datorvana och erfarenhet av att jobba i journalsystem och att använda digitala tjänster är önskvärt.

Våra sjuksköterskor tar emot kvinnor som söker för PMS, förklimakteriet, klimakteriet, stress/utbrändhet, mag/tarmbesvär, hypotyreos samt generell optimering av hälsa och välmående. Meriterande är erfarenhet av kvinnohälsa. Vi ser gärna att du har erfarenhet från patientmöten och rådgivning då det utgör en stor del av tjänsten.

Ansök snarast då urval sker löpande, dock senast den 6 mars. Skicka ditt CV till vår verksamhetschef: titti.hallberg@hercare.se.